Menu
Menu
REZERVASYON

Vizyonumuz

Türkiye’nin insani ve yerel değerlere en saygılı, en doğa dostu, en çok üreten ve ‘’doğadan ilham aldık’’ felsefesi ile gelecek nesillere en çok ışık tutacak markası olmak. Ve bunun sonucunda global vizyonumuz olan ‘’ daha iyi bir dünya için daha mutlu insanlar’’ ilkesini gerçekleştirmek.

Misyonumuz

‘’Doğadan ilham aldık’’ felsefesi ışığında otelimize gelen her misafirimize doğada eşsiz bir deneyim yaşatmak ve bunun sonucunda global misyonumuz olan ‘’insanı mutlu kılmak’’ ilkesini gerçekleştirmek.

Hedeflerimiz

İçinde bulunduğumuz bölgenin yerel değerlerine sahip çıkarak, turizm sektörü ile ilişki içinde olan tüm kişi ve kuruluşların güvendiği, saygı duyduğu ve çalışmak istediği, turizm sektörüne değer katan projelere öncü bir marka olmak.

Sürdürülebilirlik çalışmalarımızla, bulunduğumuz bölgeye ve insana kattığımız değeri sürekli arttırmak ve tüm misafirlerimizde ve ekip üyelerimizde bu bilinci yaratmak.

Ekip üyelerimizin eğitimi ve kariyer gelişimine yön vererek çalışma hayatının kalitesini artırmak ve «mutlu insan» faktörünü hem misafir hem çalışan seviyesinde en üst seviyede tutmak.
Paylaş
Share
© Copyright 2021 - Hapimag Sea Garden  - Tüm hakları saklıdır.
REZERVASYON
crosschevron-downchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram